image
Sursa foto: sputnik.md

Caz șocant la Florești: Doi tineri au ucis cu cruzime un câine, l-au decapitat și jupuit, apoi au postat pozele pe internet

Cruzime de nedescris într-un sat din raionul Florești. Doi tineri de 19 ani, din satul Cuhureștii de Sus, au tăiat capul unui câine, au jupuit bietul animal și au postat imaginile pe rețelele de socializare. Acum aceștia riscă amendă sau chiar până la un an de închisoare.

Cazul a avut loc zilele trecute, când pe rețelele socializare au fost postate imagini în care apare unul dintre indivizi, ținând în mână capul animalului ucis cu cruzime.

După apariția imaginilor șocante, polițiștii s-au autosesizat, iar indivizii au fost identificați și reținuți. Ambii au 19 ani și sunt din satul Cuhureştii de Sus, raionul Floreşti.

În cadrul investigațiilor, au fost găsite probe în apropierea gospodăriei primului bănuit. În scurt timp, cei doi au fost conduși la Inspectoratul de poliție și cercetați pentru comiterea infracțiunii.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în baza art. 2221 Cod Penal (Cruzimea faţă de animale) şi dacă vor fi găsiți vinovați riscă amendă în mărime de la 500 la 750 unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 100 la 180 ore sau închisoare de până la un an.

Cuhurești polițiaCuhurești poliția

Noutăţile partenerilor

comentarii: