image
Sursa foto: Instagram

Mama lui Zaniolo lovește din nou: vrea să participe la Big Brother; Cum a reacționat fotbalistul când a aflat

Nicolo Zaniolo (19 ani) este un star în devenire. Fotbalistul celor de la AS Roma s-a remarcat în acest sezon atât pe teren, cât și în afara sa. Săptămâna trecută, după prestația excelentă din meciul cu Porto (2-1), în care a reușit o "dublă", mijlocașul a atras atenția presei, după ce i-a cerut mamei sale, Francesca Costa, să nu mai pozeze în ipostaze senzuale pe Instagram: "Gata, ai 40 de ani!"

Acum, mama fotbalistului revine în prim-plan, după ce presa italiană a anunțat că aceasta vrea să participe la reality show-ul "Big Brother". Acest lucru l-a înfuriat la culme pe Nicolo Zaniolo, conform celor de la Il Messagero.

"Starul în devenire al lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, este eclipsat în ultima vreme de mama sa, Francesca Costa. Fotbalistul de 19 ani i-a oferit un interviu lui Nicolo De Devitiis. Întrebat ce părere are despre participarea mamei sale la Big Brother, tânărul fotbalist a fost furios și a răspuns cu un categoric 'nu' posibilității ca aceasta să ia parte la reality show", scrie sursa citată.

Altfel, antrenorul celor de la AS Roma, Eusebio Di Francesco, a vorbit, într-o conferință de presă, despre Zaniolo și mama sa.

"Rețelele de socializare nu-i ajută pe tineri să se dezvolte. Asta, bineînțeles, li se aplică și celor care se află deja pe rampa de lansare. Zaniolo ar trebui să fie lăsat în pace. E un apel pe care îl fac, să nu punem prea multă presiune pe el.

Nicolo trăiește un moment important, dar trebuie să-l lăsăm să crească. Cred cu tărie că nu te ajută să progresezi statul pe rețelele de socializare", a afirmat antrenorul Romei.

Francesca Costa, mama fotbalistului transferat în vara lui 2018 de la Inter Milano, are un număr mare de urmăritori pe Instragram, peste 170.000.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: