image
Sursa foto: marca.com

Fiecare cu obsesia lui: Ronaldo e în continuare pe agenda lui PSG, iar Neymar pe cea a lui Real

Nasser Al-Khelaifi va continua să încerce să-l aducă pe Parc des Princes pe Cristiano Ronaldo, însă Florentino Perez nu se lasă nici el mai prejos în timpul negocierilor, cerându-l pe Neymar la schimb.

Interesul lui PSG pentru Ronaldo e unul vechi, Șeicul din Qatar este chiar prieten cu starul portughez, pe care îl ademenește în fiecare vară. În urmă cu câteva zile, chiar înainte de startul Mondialului, Ronaldo ar fi avut un conflict, de la distanță, cu președintele Florentino Perez, care încă nu i-a oferit mărirea de salariu promisă în urmă cu un an. Supărat, Ronaldo i-ar fi cerut acestuia o sumă colosală pentru a continua pe Santiago Bernabeu.

Mai exact, portughezul i-ar fi transmis că vrea între 75 și 80 de milioane de euro, aici fiind incluse și lunile din urmă, din momentul în care cei doi au bătut palma, în martie anul trecut, de când Ronaldo așteaptă ca Perez să se țină de cuvânt.

Un alt aspect care l-a deranjat pe Ronaldo este refuzul lui Perez de a-l primi pe agentul Jorge Mendes pentru a discuta din nou. În acest moment, Ronaldo câștigă 21 de milioane de euro pe an net. Dacă Ronaldo ar pleca, Perez l-ar dori la schimb pe Neymar de la PSG. În septembrie 2017, brazilianul a devenit cel mai scump jucător al planetei, după ce PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro.

Conform sport.es, singurele cluburi capabile să-l ia pe Ronaldo de la Real sunt PSG și Manchester United. Cu toate acestea, cele mai mari șanse le are PSG, însă cheia e la cei doi jucători. Dacă atât Ronaldo, cât și Neymar vor spune da, atunci mutarea care pare imposibilă se poate realiza.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: