image
Sursa foto: Getty Images

Imagini dramatice după recuperarea avionului care s-a prăbușit în mare, în Indonezia; Aeronava s-a rupt în bucăți

Avionul de pasageri indonezian, care s-a prăbuşit în mare la scurt timp după decolarea de pe aeroportul internaţional din Jakarta, s-a rupt în bucăți, iar după operaţiune de căutare au fost găsite lucrurile persoanele ale pasagerilor.

Mai multe imagini dramatice de la locul tragedie au fost publicate de publicaţia britanică Daily Mail.

Coordonatorul operaţiunilor de căutare a anunţată că nu sunt semne că ar exista supravieţuitori în urma prăbuşirii în mare a unui avion de pasageri indonezian cu 189 de oameni la bord, adăugând că au fost localizate bucăţi de trupuri şi din epavă.

prăbușire avion în Indonezia1prăbușire avion în Indonezia1
aeronavă Indoneziaaeronavă Indonezia

Presa internaţională scrie că avionul era un aparat nou, având doar două luni şi 800 de ore de zbor, au indicat oficiali locali din domeniul securităţii aviatice. Este vorba de un aparat Boeing 737 MAX 8, o variantă mai eficientă energetic a lui Boeing 737, intrată în serviciul comercial anul trecut.

Cursa JT610 a Lion Air, cu 189 de oameni la bord - între care doi bebeluşi, un copil şi opt membri ai echipajului - a pierdut legătura cu turnul de control la 13 minute de la decolare şi a căzut la circa 15 km nord în largul insulei Java din arhipelagul indonezian. Aparatul decolat la ora locală 06.20 (23.20 GMT, duminică) ar fi trebuit să aterizeze la Pangkal Pinang, pe insula Bangka, la ora 07:20.

Potrivit directorului executiv al companiei aviatice, Edward Sirait, pilotul a cerut permisiunea să se întoarcă din cauza unei probleme necunoscute. El a adăugat că Boeing 737 MAX 8 avusese o problemă tehnică în timpul zborului precedent, care a fost reparată înainte de zborul de luni.

prăbușire avion în Indonezia4prăbușire avion în Indonezia4

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: