image
Sursa foto: Jurnal.md

A vrut să treacă frontiera de stat fără acte și în stare de ebrietate: Un moldovean de 38 de ani, reținut

Un moldovean în vârstă de 38 de ani a fost reținut de vameși după ce a încercat să treacă pe furiș frontiera de stat, ascunzându-se în spatele unor camioane.

Bărbatul a mărturisit polițiștilor că nu are actele necesare pentru călătorie, încercând să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge în România.

„La ora 00:10, în punctul de trecere Leușeni a fost identificat în autocarul de pe ruta „Chișinău-București” cetățeanul Republicii Moldova în vârstă de 38 de ani, care nu deținea actele necesare autorizării trecerii frontierei de stat. Mai mult, de la acesta se simțea un miros puternic de alcool. Ca urmare, bărbatului nu i-a fost permisă trecerea frontierei de stat și s-a cerut părăsirea teritoriului punctului de trecere, cu reîntoarcerea acestuia în țară. Ajuns la barieră, cetățeanul s-a ascuns după camioanele staționate în apropiere și urmărind acțiunile patrulei Poliției de Frontieră, a încercat prin furiș să treacă teritoriul punctului de trecere, cu intenția de a ajunge ilegal în România”, se arată scris într-un comunicat emsi de Poliția de Frontieră.

Potrivit informațiilor, acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior acesta a fost documentat de două ori pentru asemenea faptă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: