image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano vrea să plece la Manchester United: Anunţul care le dă fiori fanilor Realului

Cristiano Ronaldo a făcut o declaraţie surprinzătoare imediat după finala UEFA Champions League, câştigată de Real Madrid, 3-1, cu Liverpool. După ce a precizat că "a petrecut o perioadă superbă la Real", lăsând să se înţeleagă că va pleca, mai multe variante au apărut în presa mondială despre destinaţia starului de 33 de ani.

După ce s-a vorbit despre trecerea la PSG, Fabio Capello a venit cu încă o variantă: "Viitorul lui Cristiano Ronaldo? Cristiano vrea să plece la Manchester United, alături de Mourinho. Cred că va pleca de la Real pentru a juca din nou în Anglia. Când? Asta nu ştiu", a spus Capello, conform calciomercato.com.

Această variantă pare să prindă contur, dacă ţinem cont şi de declaraţiile făcute de mama jucătorului, Dolores Aveiro. "Îmi place Parisul. Ultima oară când am fost, a fost cu fiul meu când a câştigat Balonul de Aur. De fiecare dată când merg la Paris, toată lumea se comportă impecabil. Nu m-ar deranja să plece la Paris, dar mi-aş dori să revină la Manchester", a declarat mama lui Ronaldo.

Cristiano a mai jucat la Manchester United în perioada 2003-2009, în care şi-a adjudecat 9 trofee - 3 titluri în Premier League, un trofeu UEFA Champions League, o Cupă a Angliei, două Cupe ale Ligii Angliei, o Supercupă a Angliei şi un CM al Cluburilor.

Cumpărat de Real Madrid în 2009 de la Manchester United pentru 94 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo are 438 de meciuri oficiale jucate pentru Real Madrid. Portughezul cotat în prezent la 100 de milioane de euro de site-urile de specialitate are 450 de goluri și 132 de pase decisive pentru formație de pe Santiago Bernabeu, cu care a câștigat patru Ligi ale Campionilor.

Ronaldo este jucătorul cu cele mai multe goluri în Liga Campionilor (120) și cele mai multe meciuri câștigate (97). Lusitanul deține recordul de goluri într-o singură ediție de Champions League, 17, stabilit în sezonul 2013-2014, în timp ce în actuala ediție a reușit 15. Tot el este și jucătorul cu recordul de goluri marcate împotriva unui singur club în Champions League, zece, înscrise în poarta lui Juventus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: