image
Sursa foto: Getty Images

Dortmund cere 115 milioane de euro pentru Sancho şi vrea să aducă în schimb un alt puşti-minune englez

Manchester United vrea să-l readucă în Anglia pe fostul jucător al rivalei Manchester City, Jadon Sancho, iar germanii au stabilit deja preţul pentru care sunt gata să-l vândă pe noul puşti-minune al fotbalului englez.

115 milioane de euro este suma pentru care Dortmund e gata să renunţe la serviciile "extremei" care va împlini luni 19 ani, potrivit presei engleze.

Sancho a fost cumpărat de Borussia Dortmund în 2017, de la Manchester City, pentru opt milioane de euro. În aproape două sezoane a marcat zece goluri în 47 de meciuri pentru Dortmund, în toate competiţiile, şi a debutat şi pentru naţionala Angliei. Potrivit sursei citate, Borussia e gata să reinvestească o parte din suma pe care ar primi-o pentru Sancho pentru transferul unui alt tânăr fotbalist englez de mare viitor: ar vrea să plătească 40 de milioane de euro pentru atacantul lui Chelsea, Callum Hudson-Odoi (18 ani).

Hudson-Odoi mai are contract doar până în iunie 2020 cu Chelsea, însă nu pare a avea de gând să semneze o nouă înţelegere cu londonezii.

Englezul ar deveni cel mai scump transfer din istoria Borussiei Dortmund. Recordul este deţinut de Andre Schurrle, cumpărat de la Wolfsburg pentru 30 de milioane de euro în 2016.

Callum Hudson-Odoi mai este dorit şi de rivala lui Dortmund, Bayern Munchen.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: