image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Anenii Noi: Doi tineri care furau din locuințe au fost reținuți // VIDEO

Doi tineri cu vârstele de 24 ani și respectiv 27 ani, originari din raionul Anenii Noi au fost reținuți de polițiști pentru comiterea unui șir de furturi din locuințe a căror prejudiciu material depășește suma de 20 000 lei. Indivizii anterior au mai fost judecați pentru infracțiuni similare.

Potrivit Poliției capitalei, tinerii au pătruns în cel puţin trei locunţe din comuna Budești și Cruzești, pe parcursul lunilor noiembrie 2018 – ianuarie 2019, de unde au sustras mai multe bunuri materiale mijloace bănești, sac de box.

Ulterior, poliţiştii au efectuat percheziţii autorizate la domiciliile acestora cât și în unitățile de transport și au ridicat bunuri ce urmează a fi examinate si stabilită proveniența lor.

În cadrul audierilor indivizii şi-au recunoscut vina comunicând forțelor de ordine că pătrundeau în locuințele situate la sol spargerea geamurilor din termopan când proprietarii nu se aflau acasă.

Indivizii au fost reținuți pe un termen de 72 de ore, fiind cercetați penal pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la patru ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: