„Din 2010 s-au săvârșit crime odioase în această țară. Am ajuns să ne stăpânească țara un criminal care ne-a dus femeile în Turcia. Un proxenet a ajuns să controleze și să stăpânească o țară. Țara nu se stăpânește, țara se iubește. Comandă deputații, dar a dat și peste unul căruia nu-i pasă doar de el, îmi pasă de această țară. El nu a putut trece peste ideea că la Primărie poate veni un om care îl va termina politic”, a spus Andrei Năstase la protestul din PMAN.

„Niște canalii și-au bătut joc de țară, de asta suntem cu copii și nevestele în străinătate, de asta a avut grijă. Au avut grijă să-și bată joc de această țară. Noi ne vrem viața în demnitate și libertate. Totul depinde de noi. Într-o zi o să ne închidă și rețele de socializare ca să nu mai putem vorbi. Ei ne-au păcălit cu sondaje, cu televizorul. Minciuna nu mai trece”, a adăugat Andrei Năstase.

Totodată, Andrei Năstase a îndemnat oamenii să rămână în continuare la proteste care vor continua până la validarea alegerilor: „Vă invit să nu plecăm. Am venit să ne obținem dreptul la libertate. Să nu-i lăsăm să ne fure votul”.