image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase: „Le declar război „vârcolacilor” din interiorul Ministerului de Interne şi al structurilor subordonate”

În cadrul briefing-ului organizat de IGP, unde s-au prezentat detalii despre odioasa crimă de la Botanica, unde o mamă a doi copii a fost ucisă, Ministrul de Interne al MAI, Andrei Năstase, a declarat război „vârcolacilor” din MAI. Năstase spune că a fost o operațiune complicată pentru că: „unii indivizi care încă mai poartă uniforma de polițist au scurs informații, inclusiv false, către presă fostului regim. Scurgeri care au periclitat bunul mers al anchetei și au indus o stare de panică în societate”.

Noi ştim cine sunt acei indivizi şi îi asigur că vor fi luate măsurile cele mai drastrice, le declar război „vârcolacilor” din interiorul Ministerului de Interne şi al structurilor subordonate”, a declarat Andrei Năstase.

Ministrul a dat asigurări că în cel mai scurt timp criminalul va fi prins. Totodată, a mai menționat că pe parcursul anchetei poliţiştii au avut parte de multe obstacole, printre care și lipsa unei baze de date privind camerele de supraveghere din RM, dar și din Chişinău. De aceea, în cel mai scurt timp, Andrei Năstase va propune o iniţiativă legislativă privind crearea unei hărţi interactive cu toate camerele de luat vederi.

Vă asigur că RM nu este un sat fără câini așa cum încearcă unii să insinueze, mai ales vechiul regim criminal care și-a bătut joc de această țară și vârcolacii lor din interiorul MAI și al structurilor subordonate. Este regretabil că niciun ministru de până acum, niciun șef de IGP nu s-a ocupat să existe o evidență centralizată a camerelor de luat vederi din RM și în special, Chișinău. Deși, unii ofițeri au venit cu asemenea propuneri”, a spus Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: