image
Sursa foto: chișinău.md

Traficul rutier va fi suspendat pe trei artere din centrul capitalei; Se vor executa lucrări de reabilare

Astăzi și mâine va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, în scopul executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct din fontă și a rețelelor exterioare de canalizare.

De asemenea, în perioada următoare, va fi restricționat traficul rutier pe alte două artere de circulație din capitală:

Se suspendă traficul rutier, în perioada 25.11.2021 - 15.12.2021, pe strada Alexandru Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile Vlaicu Pârcălab și Mihai Eminescu, în vederea executării lucrărilor de amenajare și reabilitare a trotuarelor pe strada Alexandru Bernardazzi.

Totodată pe data 25 noiembrie între orele 10:00 - 14:00, va fi suspendat parțial traficul rutier pe stradela Florăriei 7. Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de transportare - descărcare și instalare a modulului electric, în scopul reconstrucției Postului de Distribuție PD - 11, situat pe stradela Florăriei 7.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: