image
Sursa foto: digisport.ro

Ce surpriză i-a pregătit fiul lui CR7 după calificarea Portugaliei în optimile CM

Cristiano Jr., în vârstă de 8 ani, şi-a făcut primul tatuaj! Este vorba despre un desen temporar care îl înfăţişează pe tatăl său, superstarul portughez, Cristiano Ronaldo, calificat cu naționala Portugaliei în optimile Cupei Mondiale din Rusia.

Fiul lui CR 7 este la bunici, în Madeira, în timp în care tatăl său participă la Mondialul dun Rusia alături de Portugalia. În vacanţa de la bunici, Cristiano Jr. a mers la un salon de tatuaje din Funchal şi şi-a făcut un tatuaj.

”Un tatuaj pentru a-i purta noroc Portugaliei", a scris artistul tatuator în descrierea fotografiei, iar mesajul lui Cristiano Jr. după ce şi-a făcut tatuajul, a fost: "Tati, asta e pentru tine!".

Este știut faptul că portughezul Cristiano Ronaldo nu are niciun tatuaj, fiind unul dintre puţinii fotbalişti care nu are nicio parte a corpului "personalizată".

El a declarat în repetate rânduri că nu îşi va face niciun tatuaj pentru că donează deseori sânge. El a luat decizia în 2012, când băiețelul unui coechipier de la națională, Carlos Martins, s-a îmbolnăvit de leucemie. Cu toate astea, cei care se tatuează pot dona sânge la 4 luni după ce a fost tatuați.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: