image
Sursa foto: Getty Images

Mama lui Neymar îl vrea la Real Madrid: Momentul care a anticipat transferul încă de anul trecut

Mama lui Neymar este ultimul personaj important din viața starului Braziliei care s-a implicat în discuțiile despre transferul acestuia. În perioada petrecută de cel mai scump fotbalist din toate timpurile la PSG, cel mai mult a deranjat-o momentul în care unii fani l-au fluierat pe Neymar, în ciuda "eforturilor" pe care el le-a făcut pentru a juca acolo. În schimb, crede că la Real lucrurile ar fi total diferite.

"Fiul meu a plecat de la un club precum Barcelona și a făcut un pariu riscant când a semnat cu un club ca Paris Saint-Germain, care se luptă pentru un loc între granzii Europei. Nu înțeleg de ce fanii l-au fluierat. A mers la Paris pentru a o face pe PSG mai puternică și a dat peste acest lucru neplăcut", a spus Nadine, mama lui Neymar, citată de spaniolii de la ABC.

Ultima apariție a lui Neymar în tricoul Barcelonei a avut loc în iulie 2017, la turneul amical în care catalanii au jucat cu Real Madrid. Mama brazilianului și-a adus aminte de acel episod: "Jucătorii de la Real l-au tratat ca pe unul de-ai lor și i-au spus că îl așteaptă la Madrid".

Mama lui Neymar nu e singura care l-ar vedea transferat la Real Madrid. A spus-o și un om din conducerea Barcelonei, Javier Bordas, care s-a arătat convins de această mutare: "Neymar poate semna cu oricine, dar eu, personal, nu îmi fac iluzii. Va merge la Real".

Aceste declarații sunt în contradicție cu mesajele transmise în mod repetat de președintele de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, care susține că brazilianul va rămâne în continuare pe Parc des Princes și aduce în discuție, în acest sens, inclusiv o discuție cu tatăl fotbalistului.

Și Thomas Tuchel, proaspăt numit antrenor al campioanei Franței, a vorbit în termeni laudativi despre vedeta noii sale echipe: "E un artist, un jucător excepţional, unul dintre cei mai buni din lume. Artiştii sunt jucători speciali care au nevoie să fie trataţi special".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: