image
Sursa foto: Twitter

Pe urmele tatălui. Cristiano Ronaldo Jr a semnat cu Manchester United

Cristiano Ronaldo Jr, unul dintre cei patru copii ai starului portughez, a semnat cu academia clubului Manchester United, la vârsta de 11 ani.

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a publicat mai multe fotografii pe contul de Instagram.

Cristiano Ronaldo Jr a primit tricoul cu numărul 7 la Manchester United, exact precum tatăl său celebru.

“Ne urmăm visurile împreună. Mama te iubește”, a scris Georgina Rodriguez pe Instagram.

Pe 30 ianuarie, Cristiano Ronaldo a postat două fotografii cu fiul său, la antrenament, în tricoul echipei Manchester United, cu mesajul “Prezent și viitor”.

În 2020, Cristiano Ronaldo era nesigur în privința viitorului fiului său în fotbal, din cauza preferințelor alimentare.

“Vom vedea dacă va ajunge un mare fotbalist, deocamdată este departe. Câteodată bea Cola și Fanta și mănâncă chipsuri... și știe că nu-mi place acest lucru. Câteodată îi spun să facă o baie în apă rece, pentru a se recupera după o alergare, iar el îmi răspunde “Tată, este foarte frig”. Este normal, are zece ani.

Îi spun mereu că trebuie să muncească și să fie dedicat pentru a avea succes. Nu voi pune presiune pe el să ajungă fotbalist, dar dacă mă întrebați dacă aș vrea să fie, da, aș vrea. Cel mai important lucru este să devină cel mai bun în ceea ce face, fie că este fotbalist sau doctor”, spunea CR7 atunci.

Cristiano Ronaldo a venit la Manchester United în vara anului 2003 și a plecat în vara anului 2009, la Real Madrid. A revenit la Manchester pe 31 august 2021.

Portughezul a câștigat alături de “diavolii roșii” Liga Campionilor (2008), Cupa Mondială a Cluburilor (2008), trei titluri în Premier League (2007, 2008, 2009), Cupa Angliei (2004), două Cupe ale Ligii (2006, 2009).

Cristiano Ronaldo a câștigat primul Balon de Aur, pentru evoluțiile de la Manchester United, în 2008.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) are patru copii: Cristiano Jr, Eva, Mateo and Alana Martina. Georgina Rodriguez este însărcinată din nou și așteaptă gemeni în această primăvară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: