image
Sursa foto: iz.ru

Putin: „Îl vom susține pe Igor Dodon și pe partenerii lui actuali în salvarea RM din mâna celor care au uzurpat puterea”

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin și-a exprimat poziția față de situația politică din Republica Moldova și a declarat că îl susține în totalitate pe președintele Igor Dodon și pe pertenerii lui de coaliție în salvarea Republicii Moldova din mâna celor care au uzurpat puterea în stat.

„Puterea în Republica Moldova a fost uzurpată în sensul direct al cuvântului de către structurile oligarhice care au acaparat toate instituțiile de stat, și care au câștigan bani pe spatele poporului iar acum i-au lăsat să-și construiască singuri bunăstarea în țară”, a declarat Vladimir Putin în cadrul unei emisiuni.

Președintele rus a mai menționat „ Ceea ce face acum Igor Dodon și oponenții săi cu care format o coaliție temporară, este un pas către construirea unui unui stat civilizat și modern. Evident că îl vom susține pe Igor Dodon și partenerii săi de coaliție pentru a scăpa pentru totdeauna de oamenii care au uzurpat puterea”.

Amintim că în ultimele zile, tot mai multe instituții de stat din Republica Moldova, cât și din comunitatea internațională, și-au arătat sprijinul pentru noua guvernare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: