image
Sursa foto: revista.teotrandafir.com

Prezicerile astrale pentru astăzi, 3 octombrie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 3 octombrie.

Horoscop 3 octombrie - Berbec

Este o zi cu trăiri intense, care pot duce la complicații majore în relațiile cu superiorii. Poate ar trebui să judeci la rece totul, înainte de a vorbi.

Horoscop 3 octombrie – Taur

Ai șansa de a ajunge la o altă bază, mai solidă, în relațiile cu persoanele de la care știi că ai ce învăța și care te pot ajuta să îți împrospătezi ideile.

Horoscop 3 octombrie – Gemeni

S-ar putea să simți nevoia să te îndepărtezi de anumite persoane, cum ar fi cele care vorbesc prea direct și nu sunt atente la efectele pe care le au cuvintele lor.

Horoscop 3 octombrie – Rac

Poate fi o zi deosebit de complicată în cuplu, motivele fiind legate de trecut și de situații pe care le credeai clarificate. Este inutil să încerci să forțezi închiderea acelor subiecte acum.

Horoscop 3 octombrie – Leu

Ești invitat la măsură în toate, inclusiv în asumarea unor riscuri pe care crezi că le poți gestiona foarte bine. Starea de sănătate ar trebui să fie o prioritate.

Horoscop 3 octombrie – Fecioară

Încerci să le impui unele restricții celor dragi, pentru că vrei să limitezi cheltuielile. Poate ar fi bine să discuți despre aceste lucruri și cu ei.

Horoscop 3 octombrie – Balanță

Se anunță tensiuni în familie, pe fondul unor situații pe care nu le înțelegi nici tu prea bine. Este important să fii echilibrat, ca să dai un exemplu pozitiv.

Horoscop 3 octombrie – Scorpion

Ies la lumină probleme pe care le credeai uitate și îngropate. Cei din familie se ocupă cu dezgroparea lor, iar reacția ta poate fi complet nepotrivită, dacă alegi să te răzbuni pe ei.

Horoscop 3 octombrie – Săgetător

Te trezești pus în situații neplăcute, din cauza unor limite pe care alții încearcă să ți le impună. Poate că e greu să fii diplomat, dar ai putea încerca măcar să fii binevoitor cu ei.

Horoscop 3 octombrie – Capricorn

Există riscul să evaluezi greșit unele situații, iar asta poate conduce la probleme de care vei scăpa ceva mai greu decât crezi.

Horoscop 3 octombrie – Vărsător

Ești nemulțumit de multe și te încântă ideea de a le plăti cu aceeași monedă celor care au generat aceste probleme, chiar că asta va duce la și mai multe probleme.

Horoscop 3 octombrie – Pești

Alegi să îți creionezi un cu totul alt viitor decât îți prevăd alții. Bine ar fi să nu îți pierzi timpul sau resursele cu oameni care se ocupă de ceea ce nu îi privește.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: