Breaking News

image
Sursa foto: facebook/Alexandru Slusari

Vicepreședintele Platformei DA, despre declarația lui Filip privind cheltuielile protestelor: „E cinism cras”

Vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari critică dur declarația lui Pavel Filip, care, în contextul protestelor din ultimele două zile, a menționat că manifestațiile costă bugetul de stat circa trei milioane de lei, bani care ar putea fi folosiți în alte scopuri, spre exemplu, pentru hrana copiilor din grădinițe.

„Dacă stăpânul dumneavoastră Plahotniuc nu vă permite să ascultați cerințele protestatarilor și să citiți Rezoluția cu revendicările noastre, atunci vă spun că noi categoric cerem investigarea furtului miliardelor sustrase din sistemul bancar, recuperarea și tragerea la răspundere hoților adevărați cu confiscarea averelor criminalilor”, a scris Alexandru Slusari pe Facebook.

„Despre lipsa progresului în acest domeniu vă vorbește și Uniunea Europeană în Rezoluția din 5 iulie 2018, după care țara noastră a pierdut 100 mln. euro. De ce ați tăcut atunci despre costurile acțiunilor grupării voastre în frunte cu Plahotniuc?”, spune vicepreședintele Platformei DA.

Potrivit lui Slusari „problema hranei copiilor din grădinițe voi o puteți rezolva în câteva zile dacă anulați legea privind achitarea dublă de către contribuabili a miliardelor furate. Doar anul curent avem de plătit 810 mln. Cu această sumă este posibil de majorat pachetul alimentar pentru micuți de 27 de ori”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: