image
Sursa foto: Getty Images

Marcelo: Neymar are ușa deschisă la Real, Cristiano nu e patronul echipei

AS a scris zilele trecute că Ronaldo nu înţelege obsesia clubului madrilen de a-l transfera pe Neymar și a menționat că portughezul este deranjat de faptul că se vorbeşte despre o sumă fabuloasă pe care Realul ar pune-o pe masă pentru a obţine semnătura brazilianului - 350 de milioane de euro.

Coleg cu Neymar la naționala Braziliei și cu Ronaldo la Real Madrid, Marcelo a fost întrebat despre acest aspect în cadrul unei conferință de presă. Fundașul stânga e de părere că cei doi sunt compatibili, însă a trimis un mesaj clar, pentru a pune capăt interpretărilor.

"Cristiano nu este patronul lui Real Madrid. Dacă președintele Realului vrea să aducă un jucător, îl va aduce. Ce? Dacă Ronaldo e la Real Madrid asta înseamnă că Neymar nu mai poate să vină? Oricum, tot vestiarul își dorește ca Ronaldo să rămână. Neymar are ușa deschisă la Real Madrid. Cred că într-o zi Neymar va juca la Real Madrid" a declarat Marcelo.

Brazilianul nu a ezitat atunci când a fost întrebat cine este cel mai bun jucător din lume în acest moment. "Eu unul nu știu exact care sunt criteriile după care se acordă Balonul de Aur. Nu știu dacă se ține cont de trofee, de goluri, de prestațiile din campionat, sau ce anume iau în seamă cei care votează. Tot ce știu e că pentru mine Cristiano Ronaldo este cel mai bun din lume în acest moment și Neymar va fi într-o zi la nivelul la care este Cristiano acum" a adăugat jucătorul brazilian.

Cumpărat de Real Madrid în 2009 de la Manchester United pentru 94 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo are 438 de meciuri oficiale jucate pentru Real Madrid. Portughezul cotat în prezent la 120 de milioane de euro de site-urile de specialitate are 450 de goluri și 132 de pase decisive pentru formație de pe Santiago Bernabeu, cu care a câștigat 4 Ligi ale Campionilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: