image
Sursa foto: Privesc.eu

Slusari, despre numirea Silviei Radu: În ajun de parlamentare Plahotniuc vrea să-și reabiliteze sluga după fiasco la alegeri

Prin numirea Silviei Radu în funcția de ministru al Sănătății, chiar dacă au rămas câteva luni până la noile alegeri, șeful PD Vladimir Plahotniuc vrea să o reabiliteze pe aceasta după eșecul uriaș suferit la alegerile pentru funcția de primar al capitalei, consideră vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

În opinia lui Slusari, Silvia Radu ar urma să candideze în una dintre circumpscripțiile din capitală.

„Pentru ce face această mișcare abuzivă Ceaușescu din Grozești, scuipând în interesele domeniului și ale sutelor de mii de cetățeni? El are nevoie în preajma alegerilor parlamentare să-și reabiliteze sluga umilă după un fiasco uriaș în scrutinul municipal. În perioada următoare, toate posturile holdingului vor arăta cum Silvia Fenosovna prinde în flagrant un medic cu mită de 500 de lei, cum găsește vase murdare într-un spital, cum dă cu diclofos gândacii în spitale. Va fi o campanie de PR pentru candidatul independent Silvia Radu pentru o circumscripție din capitală”, a menționat vicepreședintele Platformei DA.

„Credeți că nu are șanse ? Și eu așa cred. Dar câteva procente din electoratul proeuropean poate rupe. Altfel spus, poate contribui la victoria candidatului socialist, întrucât alegerile vor avea loc într-un singur tur. Plahotniuc are grijă de partenerul sau de nădejde Igor Nicolaevici. Iată de ce când toate forțele rele sunt concentrate de stăpânul lor negru, este imperios necesară unitatea tuturor forțelor antioligarhice și antidictatoriale necompromise și de informarea maximă a oamenilor despre situația reală”, a punctat Alexandru Slusari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: