image
Sursa foto: goal.com

Solari râde de ideea că poate fi înlocuit de Mourinho: Echipa a avut mai mulți pretendenți decât Julia Roberts

Real Madrid a pierdut două El Clasico la rând, 0-3 și 0-1, iar scaunul lui Santiago Solari se clatină din nou. Potrivit presei spaniole, Jose Mourinho ar putea să revină pe banca madrilenilor.

Într-un interviu pentru publicația beInSports, "The Special One" a spus că ar fi pregătit de o eventuală revenire pe Santiago Bernabeu. Întrebat ce părere are dacă va fi înlocuit cu Mourinho, Solari a oferit un răspuns savuros:

"Această echipă a avut mereu mai mulţi pretendenţi ca Julia Roberts. Mi se pare normal", a fost replica lui Solari.

În vârstă de 42 de ani, Solari a preluat Real la jumătatea lunii noiambrie 2018, în locul lui Julen Lopetegui, iar contractul său este scadent în vara anului 2021.

Revenirea lui Jose Mourinho la Real Madrid a fost confirmată și de fostul președinte al madrilenilor, Ramon Calderon: "Jose Mourinho va fi noul antrenor al lui Real Madrid, 90%. Este singurul antrenor pe care Florentino Perez îl respectă", a spus fostul oficial de la Real.

Mourinho este liber de contract după de a fost demis de la Manchester United pe 18 decembrie. Antrenorul de 56 de ani a mai antrenat Realul între 2010 şi 2013, câștigând trei trofee: titlul, Cupa şi Supercupa Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: