image
Sursa foto: Getty Images

Mamaev și Kokorin au fost arestați: Anunțul făcut după scandalul monstru din Rusia

Alexander Kokorin și Pavel Mamaev au fost arestați pentru 48 de ore, după ce l-au bătut crunt pe Denis Pak, înalt oficial în Ministerul Industriei și Comerțului din Rusia. Anunțul a fost făcut de agenția de știri TASS.

”Mamaev a fost reținut 48 de ore, în conformitate cu Codul de Procedură Penală. El este acuzat de huliganism”, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne din Rusia, Irina Volk, pentru sursa citată.

”La fel ca Mamaev, Kokorin este reținut. El va fi acuzat. Un prim verdict va fi dat mâine”, a susținut o altă sursă pentru TASS.

Cei doi internaționali ruși riscă acum ani grei de închisoare. Chiar și în cazul în care nu vor ajunge după gratii, pare greu de crezut că vor mai avea un viitor în fotbalul profesionist.

"Liga Rusă este scandalizată de comportamentul celor doi și condamnă modul huliganic în care au acționat. Acest comportament nu umbrește doar numele glorioase ale celor două cluburi, ci întreg fotbalul din țara noastră. Cei responsabili trebuiesc pedepsiți în cel mai aspru mod cu putință. Nu există loc pentru huligani în fotbal" au transmis reprezentanții primei ligi din Rusia.

Kokorin și Mamaev nu sunt la primul scandal care ține capul de afiș în presa internațională. În 2016, după parcursul rușinos al Rusiei la Euro 2016, cei doi ar fi cheltuit 250.000 de euro pe 500 de sticle de șampanie, la o petrecere, în Monte Carlo. La acea vreme inclusiv președintele Vladimir Putin a reacționat și a catalogat drept rușinos comportamentul celor doi, asta deși Kokorin și Mamaev au negat acuzațiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: