image
Sursa foto: privesc.eu

Ce spune Maia Sandu despre demisia lui Vlad Plahotniuc

Premierul Maia Sandu comentează decizia lui Vlad Plahotniuc de a demiosiona din funcția de conducere a partidului democrat. Vlad Plahotniuc a mai scris că nu va candida la acest congres pentru vreo funcție în partid.

„Este decizia unui partid politic, este treaba lor ce fac”, astfel a comentat Maia Sandu decizia lui Vlad Plahotniuc de a se retrage de la conducerea Partidului Democrat. Prim-ministrul a răspuns astfel unei întrebări adresate la conferința de presă susținută după întâlnirea cu o delegație de europarlamentari, transmite IPN.

„Noi sperăm ca în Republica Moldova să avem doar partide politice autentice, în care nu își au loc hoții care au comis abuzuri și ilegalități, cu atât mai mult în fruntea acestor partide să nu se regăsească astfel de personaje”, a declarat Maia Sandu.

Vlad Plahotniuc a anunțat astăzi, pe Facebook, că își depune mandatul de președinte al partidului. Vlad Plahotniuc le-a propus colegilor din formațiune să organizeze cât mai curând congresul partidului pentru a alege o nouă conducere și a aproba un nou program politic. Vlad Plahotniuc a mai scris că nu va candida la acest congres pentru vreo funcție în partid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: