image
Sursa foto: Getty Images

Lopetegui are valiza făcută!: Telefonul primit de Conte chiar de la Perez

Real Madrid ar început negocierile cu fostul antrenor al lui Chelsea, Antonio Conte, informează Corriere dello Sport. Conform ultimelor informații, pe antrenorul italian l-ar fi sunat chiar Florentino Perez. Presa italiană susține că antrenorul a avut o convorbire telefonică cu președintele lui Real Madrid, în care acesta l-a întrebat dacă este pregătit ca după El Clasico, de pe 28 octombrie, să se mute la Madrid.

Dar Conte este încă legat de Chelsea, pentru că a fost concediat incorect, clubul de pe "Stamford Bridge" refuzând să plătească o despăgubire în valoaree de 10 milioane de euro. Condiția ca antrenorul italian să primească acești bani e să nu mai antreneze până la finalul acestui an în Premiere League.

Julen Lopetegui este supus unei presiuni enorme, după o serie de rezultate extrem de slabe, unul dintre motive fiind faptul că echipa nu a reușit să înscrie în ultimele 4 meciuri consecutive, când a pierdut în trei rânduri și a remizat o dată.

Campionii Europei au fost învinși cu 3-0 la Sevilla, în La Liga, apoi cu 1-0 de CSKA Moscova, în grupele UCL, și cu 2-1 de Alaves, tot în La Liga. Real Madrid are 409 minute de joc de când nu a mai reușit să înscrie, Marco Asensio fiind ultimul care a marcat pentru Real, pe 22 septembrie 2018.

Prin urmare, este de urmărit ce va face Realul în urmatoarele partide, cu Levante, în La Liga, și cu Viktoria Plzen, în grupele UCL, ambele pe ''Santiago Bernabeu''.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: