image
Sursa foto: Getty Images

Un nou CUTREMUR la Real Madrid: După Ronaldo, și Modric poate să plece

Luka Modric se pregateste de desparțirea de Real Madrid după 6 ani în capitala Spaniei. Sky Italia ajunta ca Modric vrea să se desparta de Real iar Inter Milano i-a contactat deja agentii croatului pentru a porni negocierile.

Modric nu a revenit încă la antrenamente după ce a primit 3 saptamâni de vacanță în urma Cupei Mondiale, turneu la care a fost desemnat cel mai bun jucator, însă este gata să-i forțeze mâna lui Florentino Perez în cazul în care acesta nu doreste să-l lase să plece după ce Cristiano Ronaldo a ajuns la Juventus - șeful Realului nu vrea să piardă încă un jucator cheie al echipei care a cucerit de 3 ori consecutiv UEFA Champions League.

Inter Milano a realizat deja mai multe transferuri importante precum Nainggolan de la Roma, Lautaro Martinez de la Racing Club sau De Vrij de la Lazio, însă vrea să facă o declaratie de forță, mai scriu italienii. Iar venirea lui Modric ar fi înlesnită de faptul că Inter are deja mai mulți coechipieri ai lui Modric de la naționala Croatiei - Vrsalijko a fost adus sub formă de împrumut de la Atletico și îi mai are pe Brozovic și Perisic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: