image
Sursa foto: Profimedia

Antonio Conte semnează cu Tottenham! Salariu impresionant și cerințe pentru fereastra de mercato din iarnă

Tottenham a decis să îl demită pe antrenorul portughez Nuno Espirito Santo (47 de ani), la patru luni după ce l-a numit în funcție, iar londonezii au găsit deja un înlocuitor.

Presa din Anglia scrie că Antonio Conte a sosit deja în Anglia pentru a pune la punct ultimele detalii și pentru a semna cu Tottenham. Antrenorul italian este liber de contract din vară, după despărțirea de Inter, iar acum urmează să semneze un contract pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă un an, cu formația din Premier League.

Jurnalistul italian Nicolo Schira precizează că Antonio Conte va încasa un salariu anual de 15 milioane de euro, iar în fereastra de transferuri va solicita trei sau patru jucători noi.

Tottenham ar urma să anunțe instalarea lui Antonio Conte în următoarele ore, primul antrenament al antrenorului fiind programat pentru marți dimineață.

Antonio Conte a mai antrenat în Premier League la Chelsea, în perioada 2016-2018, când a câștigat un titlu și o Cupă a Angliei. Ultima oară, italianul a pregătit-o pe Inter, formație alături de care a fost campion în Serie A.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: