image
Sursa foto: Profimedia

Băutura care l-a făcut pe Toni Kroos să se lase de alcool la 22 de ani: "Nu m-am putut uita la ea toată ziua!"

Toni Kroos (32 de ani) are în palmares patru trofee de Champions League, dar fotbalistul german știe și cum este să piardă în ultimul act al celei mai prestigioase competiții intercluburi din lume.

În sezonul 2011/2012, Chelsea a câștigat Liga Campionilor în fața lui Bayern, după 1-1 în timpul regulamentar și 4-3 la loviturile de departajare. Kroos avea atunci 22 de ani și a jucat titular, iar înfrângerea l-a făcut să sufere mult, deoarece era la prima astfel de finală.

Într-un podcast în care a fost invitat recent, Kroos a povestit că, după meci, a vrut să își "înece" supărarea în alcool. Neamțul a ales să bea tequila, însă nu a avut măsură, iar a doua zi s-a simțit rău. În urma evenimentului, actualul mijlocaș al lui Real Madrid a recunoscut că s-a lăsat definitiv de alcool.

"După finala Champions League cu Chelsea, îmi amintesc că am băut de supărare. În acel moment am decis să beau un shot de tequila cu fiecare persoană prezentă. Am fost aproape să chemăm un doctor de la urgențe. Nu era alt mod prin care să scap de durere.

Am dat shoturi de tequila pentru că era singura băutură care îmi plăcea. A doua zi, nu m-am simțit deloc bine și în acel moment mi-am zis că alcoolul nu face niciun bine. Nu m-am mai putut uita la tequila toată ziua aia, iar apoi m-am lăsat definitiv de băut. Nu m-a durut și nici nu-i duc dorul", a explicat Kroos, conform Marca.

Toni Kroos a anunțat că își dorește să pună punct carierei sale de fotbalist la Real Madrid, formație pentru care evoluează încă din 2014, atunci când s-a transferat de la Bayern Munchen.

Mijlocașul german spune că nu a hotărât încă data exactă la care își va agăța ghetele în cui, însă se gândește că acest lucru s-ar putea întâmpla anul viitor sau peste doi ani.

”Am spus clar că vreau să îmi închei cariera la Real Madrid. Data exactă la care se va întâmpla acest lucru? Nu pot să spun încă. Poate în 2023, poate un an sau doi mai târziu, nu știu încă”, a declarat Toni Kroos, citat de L'Equipe.

Mijlocașul a mărturisit că a stabilit trei criterii după care va decide momentul în care își va încheia cariera: ”Trebuie să joc încă la un nivel înalt, corpul trebuie să mă ajute, iar dorința și motivația trebuie să existe. Dacă totul se potrivește, putem discuta. Dacă nu, contractul meu va expira în 2023”.

Toni Kroos spune că nu ia în considerare un eventual transfer de la Real Madrid, clubul cu conducerea căruia are o relație foarte apropiată.

”Am o relație incredbilă cu acest club, pe care nu vreau să o compromit cu un joc de poker”, a mai spus Toni Kroos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: