image
Sursa foto: Jurnal.md

Val Butnaru, mesaj către „patrioții” care au protestat în fața sediului Jurnal TV

Directorul Jurnal Trust Media, Val Butnaru, a ţinut să le transmită un mesaj cetățenilor care au protestat acum câteva zile în fața sediului Jurnal TV, manifestându-și nemulțumirea față de modul în care moderatorii emisiunii „Ora de Ras” folosesc chipul lui Ştefan Cel Mare.

„Aruncând privirea în urmă, mi-am amintit câte dezvăluiri de tot felul s-au făcut la Jurnal TV, despre Boierii Moldovei Sărăcite, despre procurorii și judecătorii cu castele care nu pot să și le ridice din salariu. Mi-am amintit și de toate tentativele de a ne închide gura sau de a ne intimida”, a menționat Val Butnaru aseară, la Cabinetul din Umbră.

„Ultima a avut loc acum câteva zile. Mi s-a spus că chiar aici, la ușa redacției, a apărut un grup de patrioți care ziceau că sunt profund jigniți de faptul că la emisiunea satirică „Ora de ras” este oarecum discreditat chipul lui Ștefan Cel Mare. Am o singură întrebare pentru domnii patrioți. Dar prezența armatei de ocupație pe teritoriul Republicii Moldova nu vă jignește demnitate națională? În momentul în care o să vă văd că protestați în fața Ambasadei Rusiei să veniți la mine și discutăm”, a adăugat directorul Jurnal Trust Media.

Noutăţile partenerilor

comentarii: