image
Sursa foto: stuff.co.nz

Afirmaţiile făcute de Kevin Costner despre Meghan Markle au încins reţelele de socializare

Celebrul actor american Kevin Costner şi-a expus părerea, într-un program de televiziune, despre posibila revenire pe scenă a ducesei de Sussex, Meghan Markle. Afirmaţiile sale au fost însă considerate misogine şi au stârnit o amplă reacţie pe reţelele de socializare, potrivit ziarului spaniol ABC, scrie Agerpres.

Invitat în programul de televiziune 'Lorraine', Kevin Costner şi-a exprimat câteva opinii personale legate de o posibilă reluare a carierei profesionale a fostei actriţe, care a jucat în serialul 'Suits'.

Viaţa lui Meghan Markle a luat o cotitură bruscă în decurs de câteva luni. După ce şi-a anunţat logodna cu prinţul Harry al Marii Britanii, ea a fost nevoită să renunţe la cariera de actriţă.

Mulţi fani îi regretă însă lipsa din popularul serial în care Meghan a debutat în urmă cu câţiva ani. Totuşi, actuala ducesă de Sussex nu a negat niciodată că i-ar plăcea să-şi reia la un moment dat profesia de actriţă. În urmă cu câteva luni, ea asigura într-una din vizitele în Oceania că i-ar plăcea să revină în faţa camerei de filmare.

Nu toată lumea este însă de aceeaşi părere, iar această idee a găsit mulţi detractori. Printre aceştia se numără şi Kevin Costner care în timpul intervenţiei sale în programul 'Lorraine' a făcut afirmaţii considerate misogine pe reţelele de socializare.

Reputatul actor a respins total ideea ca Meghan să revină în faţa camerelor de filmare. "Ar fi dificil... De ce? Trebuie să fii în pielea lui Harry, care pare un tip de treabă, să-ţi dai seama. De aceea nu m-am căsătorit cu o actriţă, nu vreau ca soţia mea să fie sărutată de altcineva. Sunt de partea lui Harry", a declarat actorul.

Criticile faţă de afirmaţiile actorului nu s-au lăsat aşteptate. "Ce ipocrit, tu însă poţi să te săruţi cu orice actriţă", a replicat un utilizator de pe reţelele de socializare. "Decizia de a renunţa la actorie îi aparţine doar lui Meghan...", a scris un altul pe Twitter.

Într-un alt mesaj se afirma că este ciudat ca asemenea declaraţii să vină din partea "unui actor care sărută femei în filme, dar care se simte indignat când o actriţă face acelaşi lucru...".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: