Breaking News

image
Sursa foto: captură video

VIDEO // Două milioane de dolari este prețul vieții unei fetițe de 10 luni care are nevoie de un vaccin extrem de costisitor

Peste două milioane de dolari! De această sumă enormă are nevoie o familie pentru a-și salva copilul. Mai exact, două milioane 125 de mii. Acesta este prețul unui vaccin ce ar putea salva viața Alexandrei Vântu, care are doar 10 luni. O fetiță pe care ați mai văzut-o la Jurnal TV. Ea suferă de amiotrofie spinală, boală ce o poate răpune. Din suma necesară, au fost adunate doar aproximativ 250 de mii de dolari. Acum, viața ei este în mâinile voastre.

Ea este Alexandra. S-a născut absolut sănătoasă, însă, la două luni, a fost diagnosticată cu amiotrofie spinală severă. O boală care afectează neuronii din măduva spinării, adesea și pe cei din trunchiul cerebral, ducând la moartea acestora cu pierdere de masă musculară şi scădere de forţă.

Acum, fetița are zece luni și cântărește puțin peste opt kilograme. Face ședințe de reabilitare, dar boala progresează. Pentru a stopa maladia și a rămâne în viață, are nevoie de un vaccin care costă două milioane 125 de mii de dolari.

Este o sumă enormă pentru părinții micuței.

Acum, viața Alexandrei este în mâinile voastre.

Rechizitele bancare le puteți găsi pe pagina de facebook „SaveAlexa".

Iar cei care vor să ia legătura cu mama Alexandrei pot suna la numărul 069 99 44 70. 

Noutăţile partenerilor

comentarii: