image
Sursa foto: Getty Images

Fanii îl vor demis pe Mourinho, dar John Terry îi sare în apărare: Nu are caractere puternice

Fanii lui Manchester United trăiesc o continuă decepție cu Jose Mourinho pe banca "diavolilor". După meciul pierdut în fața celor de la Tottenham, suporterii lui United pun din ce în ce mai multă presiune și pe portughez. În ciuda acestei ofensive, John Terry îi ia apărarea fostului său antrenor.

Fostul căpitan al lui Chelsea crede că problema nu este la Mourinho, ci la jucătorii de la United.

"La fiecare club a avut caractere puternice și pe care nu sunt sigur că le are Manchester United, în acest moment. La Chelsea le-a avut", a declarat Terry pentru pentru Daily Mail.

Deși are încredere că Mourinho face treabă bună la Manchester United, nu-i vede pe "diavoli" pe podium în acest sezon.

"Eu cred că va conduce United spre succes, dar asta necesită răbdare. Sezonul va fi decis de trei echipe: City, Liverpool și Chelsea. Asta înseamnă că United și Spurs vor lupta pentru locul 4", a declarat fostul internațional englez.

În ciuda rezultatelor slabe de la United, Mourinho nu crede că va fi dat afară prea curând. Ceea ce îi face pe oficialii lui United să-și mențină răbdarea ar fi o clauză stipulată în contract.

"Ei spun că sunt în pericol, dar nu prea cred asta. Dacă mă vor da afară, aveți idee câți bani vor trebui să-mi plătească?!", a declarat Mourinho, în cadrul unei conferințe de presă, după cea de-a doua victorie în 4 meciuri în Premier League, 2-0 cu Burnley.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: