image
Sursa foto: privesc.eu

Maia Sandu, îndemn către Munteanu și Codreanu: Haideți să oferim capitalei un primar care să lucreze în interesul oamenilor

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, face un apel către Partidul Liberal și Partidul Unității Naționale, privind conjugarea forțelor.

Liderul PAS îi îndeamnă pe Valeriu Munteanu și Constantin Codreanu, candidații celor două formațiuni pentru funcția de primar al Chișinăului, să facă echipă comună și să-l susțină în ziua de 20 mai pe Andrei Năstase.

„Haideți să facem echipă comună. Domnule Munteanu, domnule Codreanu, alăturați-vă eforturilor noastre. Faceți apel la susținătorii dvs. să voteze pentru candidatul care are șanse reale să învingă candidații oligarhiei. Haideți să le oferim locuitorilor mun. Chișinău un primar care să lucreze în interesul lor, nu în interesul hoților. Fiecare al doilea om vrea să plece din țară. Dacă pe 20 mai vom sta acasă, dacă nu vom merge la vot, vom permite acestor parveniți să pună mâna și pe Chișinău, riscăm să ajungem o țară pustie, fără oameni”, a declarat Maia Sandu.

„Fiecare dintre noi poate contribui la oprirea acestui dezastru. Haideți să nu dăm capitala pe mâna lor, iar la toamnă să ne mobilizăm și să eliberăm țara de sub controlul hoților. Duminică eu voi merge la vot. Voi vota pentru Andrei Năstase, pentru unitatea forțelor sănătoase, pentru șansa noastră de a schimba lucrurile spre bine”, a adăugat Maia Sandu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: