image
Sursa foto: Jurnal.md

Manifestațiile împotriva anulării alegerilor continuă și vineri, iar duminică vor culmina cu un PROTEST de amploare

UPDTAE 22.50 // Protestul din fața Primăriei s-a încheiat. Manifestațiile împotriva anulării alegerilor vor continua și mâine, iar duminică, la ora 14.00, va fi organizat un protest de amploare.

„În joc nu este mandatul meu, în joc este viitorul țării noastre, viitorul copiilor noștri”, a declarat primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, care a îndemnat locuitorii capitalei să iasă în stradă pentru a-și apăra votul.

UPDATE 20.06 // „Veniți cu noi, vă fură și pe voi!” se scandează în acest moment în fața Primăriei, acolo unde se desfășoară un protest de amplaore. După ce au auzit decizia Curții de Apel Chișinău care au menținut anularea alegerilor, oamenii spun că vor rămâne și noaptea în stradă.

UPDATE 18:26 // Tot mai mulți oameni vin în fața Primăriei Chișinău, unde se defășoară un protest de amploare față de decizia instanței de judecată care a anulat alegerile din 3 iunie.

Oamenii continuă să scandeze „Validaţi mandatul lui Andrei Năstase!”, „Năstase e primar!” şi „Vot furat”.

„Până aici! Ne-am săturat!”. Mai mulți oamenei au venit în fața Primăriei Chișinău pentru a protesta față de anularea rezultatelor alegerilor locale din 3 iunie.

Urmăriți protestul în direct:

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: