image
Sursa foto: jurnal.md

„MAI PE SCURT” revine de astăzi la Jurnal TV; Mesajul lui Constantin Cheianu pentru telespectatori

De astăzi, emisiunea „Mai pe scurt” revine la Jurnal TV şi în casele dumneavoastră, după aproape doi ani de pauză. Astfel, în fiecare seară, de luni până joi, la 19:55, adică după jurnalul orei 19, Constantin Cheianu va face o radiografie a societății noaste și va vorbi despre cele mai sensibile probleme ale Republicii Moldova. Asta pentru că „nu avem timp de pierdut”, spune realizatorul emisiunii.

Constantin Cheianu susține că, în acești doi ani, deseori și-a pus întrebarea când va avea loc revenirea emisiunii pe post.

„De doi ani, de când nu mai fac emisiunea asta, mă tot întâlneam cu producătoarea Eugenia Năstase și ne uitam așa cu tristețe unul la altul și ne întrebam când se va întâmpla, când vom reveni. Mă bucur că în sfârșit se poate întâmpla lucrul acesta. Mie mi-a plăcut foarte tare să fac „Mai pe scurt”. Am înțeles că nu numai mie. Place și la multă lume, de aia mă gândesc că este foarte firesc să existe o asemenea emisiune”, spune Constantin Cheianu.

Formatul consacrat al „Mai pe scurt” va rămâne neschimbat, a mai spus realizatorul emsiiunii.

„Nu va conține nimic nou. Vor fi cele cinci minute în fiecare seară, după știri, în care voi încerca să ating problemele cele mai sensibile din politicul, socialul și economicul nostru. Sper, în felul acesta, cu patru luni înainte de un eveniment crucial, care vor fi alegerile, să pot cumva influența lucrurile spre bine, atunci când oamenii noștri vor merge să facă alegerea la 24 februarie”, a adăugat Cheianu.

Realizatorul emisiunii a ținut să le transmită și un mesaj telespectatorilor.

„Eu vreau să cred că o să vă bucurați în continuare de această emisiune, că nu o să vă dezamăgesc și că împreună eu cu dvs. o să facem o treabă bună și o alegere bună la 24 februarie”, a punctat Cheianu.

Emisiunea „Mai pe scurt” va putea fi urmărită de luni până joi, de la ora 19:55.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: