image
Sursa foto: polițiacapitalei.md

Un recidivist din Dubăsari i-a furat geanta unei femei din capitală; Tânărul reținut în flagrant avea și complici

Un tânăr de 24 ani, din raionul Dubăsari, a fost reținut în flagrant delict de doi polițiști, pentru comiterea unui jaf, în sectorul Ciocana. Acesta a furat geanta unei femei. Suspectul avea și doi complici care, de asemenea au fost reținuți.

Cazul a avut loc la data de 13 aprilie, pe strada Vadu lui Vodă din sectorul Ciocana. În timp ce victima, o femeie în vârstă de 60 ani, se afla la o stație a transportului public, individul s-a apropiat de ea și i-a furat geanta și a fugit într-o direcție necunoscută.

Nenorocul hoțului a fost că în preajmă se aflau doi polițiști care l-au imobilizat în scurt timp.

Datorită reacționării prompte a doi polițiști care se aflau în preajmă, tânărul a fost imobilizat. 

Suspectul nu este la prima abatere de la lege, anterior acesta a fost sancționat pentru că conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică.

În cadrul acțiunilor procesual penale polițiștii au stabilit că individul nu acționa de unul singur, acesta mai avea doi complici. Astfel, în urma acțiunilor speciale de investigații întreprinse de polițiști, aceștia au fost reținuți.

Ei s-au dovedit a fi locuitori a raionului Dubăsari, cu vârstele de 28 ani și 41 ani, care se deplasau cu automobilul de model „Ford Transit”,  anterior fiind judecați, pentru furt și jaf.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați pentru jaf.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la șapte ani de pușcărie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: