image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase: Scoaterea în prima linie a lui Șor trădează nimicnicia, disperarea și agonia dictatorului-pigmeu Plahotniuc

Scoaterea în primă linie a lui Șor, complicele lui Plahotniuc la furtul miliardelor de la oameni, trădează nimicnicia, disperarea și agonia dictatorului-pigmeu, care simte în ceafă vântul schimbării, susține liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

„Iritarea lui este evidentă. Înțelege că este vorba de zile până când va da socoteală în fața poporului. Scoaterea lui Șor seamănă, mai degrabă, cu tabloul sinistru al ieșirii șobolanilor din cala unei corăbii, când aceasta începe să se scufunde”, spune Andrei Năstase.

Potrivit lui Andrei Năstase, toți cei de la guvernare trebuie trași la răspundere pentru fărădelegile făcute.

„Schimbarea se apropie. Din limuzinele lor negre și blindate, păzite de zeci de gărzi de corp, vor ajunge în pușcărie. Iar pedeapaa nu se va opri aici! Va continua cu fireasca confiscare extinsă a averii lor, ilicit dobândite. Greșala fatală a acestor criminali cu mai multe identități, a căror unică credință sunt banii furați de la cetățeni, e că exploatând sărăcia și minciuna, îi tratează pe moldoveni ca pe niște proști”, susține liderul Platformei DA.

„Noi suntem, buni, toleranți, răbdători. Până la un punct. Dar proști, nu suntem. Iar Șor și Plahotniuc încep să priceapă acest lucru. Au fost lăsați din brațe de tătucii lor “adoptivi”, iar panica lor este totală. Mai au foarte puțin timp să-și numere zilele de “glorie”. Din păcate pentru ei, din fericire pentru oameni și țară, poate doar până la 26! Și totul e în mâinile noastre!”, a conchis Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: