Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Luis Suarez a dezvăluit ce a învăţat de la Messi după venirea la Barcelona: Ce a spus despre Neymar şi Dembele

Luis Suarez a dezvăluit într-un interviu exclusiv acordat catalanilor de la Sport ce influenţă a avut Lionel Messi asupra sa în momentul venirii la Barcelona.

"M-a ajutat să văd cât de relaxat este în meciuri. Eu întotdeauna am gândit că trebuie să fii la fel de concentrat în ziua de dinaintea partidei sau cu câteva ore înaintea meciului. Asta se întâmpla cu mine la Liverpool, la naţională sau la cluburile precedente. Faptul că văd această atmosferă aici, totul într-o manieră mai relaxată, m-a ajutat", a declarat atacantul uruguayan.

Suarez a recunoscut că îi simte lipsa în vestiar brazilianul Neymar, vândut de Barca la PSG, în 2017, pentru 222 de milioane de euro.

"E un jucător care transmitea multă fericire în vestiar. Era coechipierul mereu zâmbitor, ca orice brazilian, în general. Îmi lipseşte, desigur. Acum el se bucură de viaţa la Paris, unde are obiective clar, însă în fotbal nu ştii niciodată ce se poate întâmpla", a spus sud-americanul, întrebat dacă îl vede pe Neymar revenind pe Camp Nou.

Atacantul în vârstă de 32 de ani a vorbit şi despre cum l-a ajutat pe Ousmane Dembele să se integreze mai repede la Barcelona.

"Este tânăr, mai are mult de învăţat, iar asta s-a întâmplat şi cu mine. Are mulţi jucători în vestiar de la care să înveţe ce înseamnă să fii profesionist. Nimeni nu-l poate învăţa cum să lovească mingea, pentru că ştie deja, însă poate deprinde cum să se pregătească, rutina de a deveni mai bun. Poate deveni unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume", a mai spus Suarez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: