image
Sursa foto: privesc.eu

Maia Sandu: Silvia Radu NU este integră; Dacă ajunge la Primărie, îl va ajuta pe Plahotniuc să-și consolideze puterea

Silvia Radu nu este o persoană integră, iar dacă va ajunge la șefia capitalei, va face jocul liderului PD Vladimir Plahotniuc și îl va ajuta să-și consolideze puterea în Chișinău și în întreaga țară.

Este opinia președintei Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, expusă într-un interviu pentru Cotidianul.md.

„Este un intrus și despre valoarea ei politică am văzut la alegerile prezidențiale, atunci când nu a reușit să adune nici măcar un număr de voturi egal cu numărul de semnături pe care le-a colectat. Deși mă întreb cum a colectat semnăturile, dacă, după aia, acei oameni nu au mai vrut să voteze pentru ea. A fost plantată la Primărie într-un mod ilegal. I s-au oferit toate instituțiile media controlate de Plahotniuc. I s-au pus la dispoziție tot felul de instituții publice, începând cu Armata Națională, care a venit să facă ordine pe drumuri, ca să îi construiască o imagine. Iată că se încearcă inducerea în eroare a cetățenilor, cu acest profil de administrator. Oamenii trebuie să știe că această persoană nu este una integră și, dacă va ajunge la Primărie, va face jocul lui Plahotniuc, va ajuta regimul și Partidul Democrat să își consolideze puterea în oraș și în țară”, a declarat Maia Sandu.

„Ea încearcă să ne convingă că știe să măture, asta tot este o calitate și respect oamenii care știu să facă munci fizice, dar nu ca activitate de PR. Primarul are multe alte lucruri. Da, în zilele de odihnă poate să meargă și să facă ordine în vecinătatea ei. Dar, în general, primarul are tare multe lucruri de făcut și ar fi trebuit să se apuce de descoperirea schemelor de corupție, dar nu să aducă oameni corupți, afiliați Partidului Democrat, și să îi plaseze în funcții importante la Primărie”, a adăugat Maia Sandu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: