image
Sursa foto: telekomsport.ro

Tottenham îşi blindează antrenorul, pentru a scăpa de "pericolul" Real Madrid

Conducerea lui Tottenham este tot mai mulţumită de antrenorul Mauricio Pochettino şi se pregăteşte să-i ofere un nou contract, pentru a îndepărta definitiv "pericolul" Real Madrid.

Oficialii campioanei Europei îl consideră pe tehnicianul argentinian un posibil înlocuitor al lui Zinedine Zidane, la finalul acestui sezon sau în viitorul apropiat, însă londonezii nu au de gând să renunţe uşor la cel care a făcut din Spurs una dintre forţele din Premier League.

Astfel, potrivit The Telegraph, Pochettino ar urma să semneze o nouă înţelegere cu londonezii şi va deveni unul dintre antrenorii cel mai bine plătiţi din Anglia, cu un salariu anual de aproximativ 10 milioane de euro.

În acelaşi timp, pentru a-l convinge să rămână şa Tottenham şi să nu ia în calcul alte oferte, conduderea clubului lucrează pentru prelungirea contractelor lui Harry Kane, Dele Alli, Jan Vertonghen, Hugo Lloris sau Christian Eriksen, jucători de bază ai echipei şi care sunt curtaţi de alte formaţii importante.

În acest sezon, Tottenham s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor de pe primul loc dintr-o grupă ce Real Madrid, în faţa căreia nu a pierdut. Londonezii au fost eliminaţi dramatic de Juventus, însă au şanse mari să revină în UCL. În acest moment, ocupă locul 4 în Premier League, la 8 puncte în faţa campioanei Chelsea, pe care a învins-o cu 3-1 în weekend.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: