image
Sursa foto: Getty Images

S-a terminat: Barcelona a depus banii pentru Antoine Griezmann în contul lui Atletico

Telenovela s-a încheiat! Antoine Griezmann (28 de ani) poate sărbători, pentru că Barcelona i-a plătit clauza de reziliere, potrivit L'Equipe. Se pare că oficialii catalani au depus 120 de milioane de euro în contul celor de la Atletico Madrid, iar începând cu ziua de vineri, francezul va putea semna cu clubul de pe Camp Nou.

După ce destinația lui Antoine Griezmann a reprezentat unul dintre subiectele principale ale verii, se pare că, în sfârșit, situația lui este clară. Mutarea francezului la clubul catalan a întâmpinat mai multe probleme, însă cele două părți au reușit să ajungă la o înțelegere.

Potrivit presei din Spania, Barcelona își dorește să îl prezinte pe Griezmann până duminică, pentru a putea beneficia de serviciile atacantului începând de luni.

Antoine Griezmann a acceptat o reducere a salariului de aproximativ 6 milioane de euro pe sezon, dar asta doar temporar. Griezmann va semna un contract pe 5 ani cu gruparea blaugrana, iar în primii doi ani va încasa 18 milioane de euro net, apoi 21 de milioane în al treilea an, respectiv 23 şi 25 de milioane de euro în ultimii doi ani de contract.

Francezul a avut o ascensiune spectaculoasă, dar şi neobişnuită în fotbal. Cluburi precum Lyon, Saint Etienne, Metz sau Auxerre regretă acum enorm că nu l-au băgat în seamă pe fotbalist. Un scouter, Eric Olhats, a avut încredere în el şi l-a adus la Real Sociedad, iar de aici începe povestea frumoasă a celui care a devenit anul trecut campion mondial cu Franţa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: