image
Sursa foto: elespanol.com

Detaliile unei crime îngrozitoare: Asasinul moldovencei ucise în Spania a dormit trei zile cu cadavrul în casă

Noi informații în cazul moldovencei de 26 de ani, originară din Anenii Noi, găsită moartă în Spania după două luni de la dispariție. Suspectat de teribila crimă este iubitul tinerei, un român de 22 de ani, care a fost deja arestat și și-a recunoscut vina.

Presa română scrie, cu referire la un apropiat al cuplului, că Adrian, suspectul, era extrem de gelos, se droga, iar în ziua crimei a snopit-o în bătaie pe iubita sa. Mai mult, trei zile ar fi ținut cadavrul în casă, până când mirosul a devenit insuportabil.

Potrivit specialarad.ro, un amic de-al cuplului a povestit mai multe detalii despre relația celor doi, dar și despre seara crimei și ce a urmat după.

„Adrian a avut relații cu cele mai frumoase fete din zonă. Se considera un metrosexual, se droga și era extrem de gelos. Nelea nu lucra și, din gelozie, de multe ori o ținea închisă în casă. Se certau non-stop. Se pare că de la o fustă scurtă a pornit nenorocirea. Pe urmă de la un trening. Nelea era într-o fustă scurtă, s-a schimbat de ea, că, na, gelozia, și s-a îmbrăcat cu treningul. El s-a simțit jignit. A dus-o acasă, a bătut-o și apoi a omorât-o. Se așteaptă rezultatele de la necropsie pentru a se ști exact cauza morții. După crimă, a dormit trei zile cu cadavrul Nelei în casă. Începuse sa miroase, zic vecinii, dar nimeni nu s-a gândit la așa ceva. Când au găsit-o pe Nelea, pe câmp, corpul ei era plin de urme de violență. A tranșat-o și a coborăt cu ea în trei bagaje. După o zi de lnterogatoriu a recunoscut tot. Ceilalți patru, doi colegi și părinții lui, sunt liberi pe moment, dar dau cu subsemnatul săptamânal”, spune Dacian.

„Nu știu de ce ea nu a făcut plângere la poliție mai devreme. Aici femeile sunt foarte bine protejate de stat. La o simplă plângere vine poliția și îl ia pe sus pe bărbat și imediat se eliberează ordin de restricție. Nu știu de ce nu a făcut asta, pentru că scandalurile dintre ei erau frecvente”, a mai spus amicul cuplului.

Amintim că trupul neînsuflețit al unei moldovence de 26 de ani, originară din Anenii Noi, care dispăruse acum două luni, a fost găsit de poliție la începutul lunii aprilie, într-un orășel din Spania. Anchetatorii au stabilit că, pe 15 februarie, tânăra și iubitul ei s-au certat în fața unui club de noapte din orașul Ulldecona, provincia Tarragona. Mai mult, fata ar fi fost lovită atunci. După incident, victima nu s-a mai întors acasă.

Abia după trei săptămâni, iubitul acesteia, un român de 22 de ani, a anunțat oamenii legii despre dispariția fetei. În rezultat, polițiștii au început cercetările în acest caz. Iar în urma unor percheziții, poliția l-a reținut pe iubitul victimei, care, într-un final, și-a recunoscut vina și le-a spus forțelor de ordine unde este îngropat corpul neînsuflețit al tinerei. Individul a fost arestat de garda civilă. Potrivit presei spaniole, medicii legiști au depistat semne de moarte violentă pe trupul victimei.

În acest caz, au mai fost reținuți doi cetățeni români, care sunt bănuiți de complicitate. Polițiștii spanioli nu exclud însă că vor fi arestați și alți oameni care ar avea legătură cu acestă crimă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: