image
Sursa foto: Getty Images

Martial, tot mai decis să plece de la Man. United: Cu ce echipă a bătut deja palma

Anthony Martial este foarte aproape de transferul la Juventus. Presa engleză susţine că atacantul lui Manchester United a acceptat deja oferta campioanei Italiei.

Martial e decis să părăsească gruparea de pe Old Trafford în această vară. Agentul său a anunţat deja acest lucru în urmă cu câteva săptămâni.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani e nemulţumit de numărul minutelor în care a fost folosit în cei doi ani petrecuţi la United. Acesta este şi motivul pentru care Martial nu a fost inclus de selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, în lotul "cocoşilor" pentru Cupa Mondială.

Manchester United nu pare însă deloc decisă să-l lase să plece pe Martial. A solicitat 114 de milioane de euro pentru transfer, în ciuda faptului că francezul va intra în ultimul an de contract şi a refuzat toate ofertele "diavolilor" de prelungire a înţelegerii.

În afara lui Juventus, Arsenal, Chelsea şi Tottenham au fost şi ele interesate în ultima perioadă de transferul francezului.

"Bătrâna Doamnă" e una dintre cele mai active echipe pe piaţa transferurilor. Torinezii sunt aproape să îl ia şi pe Cancelo, pentru 40 de milioane de euro, dar negociază şi pentru Golovin.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: