image
Sursa foto: Getty Images

Julen Lopetegui a fost la un pas de demitere chiar înainte de El Clasico

Florentino Perez a vrut să ia o măsură radicală după succesul chinuit al lui Real Madrid cu Viktoria Plzen, 2-1, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.

Jurnaliştii de la El Confidencial, citaţi de catalanii de la Sport, susţin că preşedintele "galacticilor", Florentino Perez, a vrut să-l demită pe antrenorul Julen Lopetegui după meciul contra cehilor.

Perez ar fi părăsit loja decis să renunţe la serviciile fostului selecţioner al Spaniei, sosit în această vară, însă ar fi fost calmat de alţi oficiali ai lui Real Madrid, precum directorul general al madrilenilor, Jose Angel Sanchez.

Real Madrid a avut o serie de cinci meciuri fără victorie, în toate competiţiile, înaintea partidei cu Plzen.

Trupa din capitala Spaniei a bătut şi un record negativ în timpul ultimului meci din campionat, cu Levante, pierdut cu 1-2: a ajuns la 481 de minute fără gol marcat până la reuşita lui Marcelo, din minutul 72. Precedentul record negativ era de 464 de minute consecutive fără gol înscris.

Seria negativă a echipei lui Julen Lopetegui a început pe 26 septembrie, la Sevilla, unde a pierdut fără drept de apel, scor 0-3. Au urmat remiza cu Atletico Madrid (0-0) şi înfrângerile cu CSKA Moscova (0-1), Alaves (0-1) şi Levante (1-2).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: