image
Sursa foto: captură

Marian Macovei, care este țintuit la pat de șase ani, are nevoie de ajutorul nostru pentru a nu ajunge în stradă

Acum aproape un an, postul nostru de televiziune v-a prezentat cazul lui Marian Macovei, un bărbat de 41 de ani, țintuit la pat de șase ani, care trăiește doar dintr-o indemnizație de 400 de lei. Atunci, Marian făcea apel la oamenii de bună credință să-l ajute să adune bani pentru o locuință. Până în prezent, spune tânărul, a reușit să acumuleze doar jumătate din prețul apartamentului pe care ar urma să-l cumpere.

Marian Macovei stă acum într-un apartament care aparține unor cunoștințe. El spune că proprietarii acestuia vor să îl vândă, deoarece urmează să plece în străinătate.

Marian a ținut să le mulțumească celor care l-au ajutat din puținul pe care-l au. Acum, solicită repetat sprijinul financiar al oamenilor cu inimă mare, întrucât 1 iunie este termenul limită când ar trebui să părăsească locuința în care stă.

Cei care vor să facă donații pentru Marian Macovei pot depune bani în conturile afișate pe ecran. De asemenea, Marian poate fi contactat la numărul de telefon 079066582. El este țintuit la pat după ce a fost snopit în bătaie de polițiști în urma evenimentelor din aprilie 2009.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: