image
Sursa foto: facebook/Dacian Cioloș

Dacian Cioloș: Felicitări, Andrei Năstase; Îți doresc succes în proiectul de a face din Chișinău un oraș modern și european

Fostul premier român, Dacian Cioloș, l-a felicitat pe Andrei Năstase după ce a câștigat alegerile la funcția de primar al municipiului Chișinău.

„Felicitări lui Andrei Năstase și partidelor pro-europene care l-au susținut pentru câștigarea alegerilor la Chișinău. Succesul acesta este cu atât mai important cu cât s-a luptat cu sondaje care nu-i dădeau nici o șansă, cu un baraj mediatic și calomnii nenumărate pe parcursul campaniei electorale”, a spus fostul premier român.

„Eu și ceilalți fondatori RO+ Mișcarea România Împreună îi dorim mult succes în proiectul de a face din Chișinău un oraș modern, european, curat din toate punctele de vedere. Reușita acestui proiect va însemna foarte mult pentru toți cei care cred că Republica Moldova poate avea parte de o clasă politică pentru cetățeni, de politicieni cinstiți care-și țin promisiunile, care să administreze și să guverneze pentru cetățeni. Astfel de demersuri vor avea tot sprijinul nostru, ca între frați”, a declarat Dacian Cioloș.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: