image
Sursa foto: libertatea.ro

Cum a reuşit o tânără să strângă la 22 de ani suficienţi bani pentru a-şi cumpăra o casă de 230.000 de euro: „Oricine poate”

Hazel Wood, din Essex, Marea Britanie, are acum 23 de ani și este urmărită pe un canal pe YouTube şi un cont pe Instagram de peste 85.000 de oameni. Ea a reușit în doi ani să strângă 23.000 de euro, sumă care a ajutat-o să-și ia, anul trecut, un apartament în valoare de 230.000 de euro.

Tânăra a dezvăluit cum a reușit să strângă banii și vrea să ajute și alți tineri să poată face același lucru. Ea a insistat că oricine poate face economii: 

„A fost necesar să fac sacrificii, dar mi-am oferirt o alocație lunară pentru cheltuieli precum ieșitul în oraș sau pentru a face cumpărături”, potrivit dailymail.co.uk.

Hazel spune că a fost în călătorii dar a planificat bugetul dinainte, a ieșit în oraș dar a plătit consumația la comun și a avut un venit constant din banii câștigați de pe urma canalului ei de YouTube.

„Am cumpărat prima mea casă în luna iulie a anului trecut. Am economisit un depozit în valoare de 23.000 de mii de euro în termen de doi ani, de una singură, și am acoperit toate costurile fără ajutor din partea familiei”, povestește Hazel. 

Cu ajutorul unui împrumut, ea a reușit să-și cumpere un apartament în Witham.

Noutăţile partenerilor

comentarii: