image
Sursa foto: unimedia.info

După câteva zile de tăcere, Șor iese la rampă și transmite mesajele PD, apoi fuge de întrebările presei

După ce a luat apă în gură zilele acestea, Ilan Șor a ieșit astăzi la rampă. Acesta a preluat mesajul lansat de PD și afirmă că „singura soluție pentru depășirea crizei politice este dialogul”.

„În prezent, principala întrebare este cum să ieșim din acest colaps. Cele trei partide trebuie să se așeze la masa de discuții”, a declarat Ilan Șor, adăugând că între timp „fracțiunea își îndeplinește promisiunile electorale” în două circumscripții electorale unde au câștigat candidații Partidului Șor.

„Fracțiunile mari au dus țara într-o criză politică profundă. Din păcate, criza se adâncește. În proces se implică tot felul de jucători geopolitici care-și promovează interesele”, a adăugat Șor, evitând să se refere și la așa-numiții protestatari pe care îi plătește pentru a picheta instituțiile de stat.

Acesta s-a referit însă la zvonurile potrivit cărora ar fi plecat din Republica Moldova.

„Nu am plecat, sunt aici. Înțeleg că asta ar fi convenabil pentru unii politicieni. Așa voi trăi în continuare. Se poate de spus multe despre mine, dar nu că nu mi-am ținut cuvântul”, a spus el.

Ilan Șor a anunțat că nu va răspunde la întrebările jurnaliștilor.

„Înțeleg că aveți multe întrebări. Voi convoca consiliul național al partidului, apoi peste două zile vă voi răspunde la întrebări detaliat”, a spus Șor.

Astfel, presa nu a putut să afle care este motivul pentru care așa-numiții manifestanți pichetează instituțiile de stat. Potrivit informațiilor confirmate de însuși așa-numiții protestatari, aceștia sunt plătiți de Partidul Șor cu 500 de lei pentru o zi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: