image
Sursa foto: digisport.ro

Mourinho, la un pas de moarte după ce a fentat o suspendare de la UEFA: Ce căuta în coșul de rufe murdare?

Jose Mourinho, 55 de ani, liber de contract după despărțirea de Manchester United, a recunoscut faptul că, în 2005, a fentat într-un mod uluitor o suspendare dictată de UEFA, pe când o antrena pe Chelsea.

Jose Mourinho era antrenorul lui Chelsea în primăvara lui 2005, când UEFA l-a suspendat pentru următoarele două partide din Liga Campionilor (contra lui Bayern München, în sferturile de finală), după un comportament reprobabil avut în timpul unui meci din optimi, împotriva Barcelonei.

"Tot ceea ce conta era marele meci Chelsea - Bayern, așa că am vrut să fiu alături de jucătorii mei. M-am dus în vestiar la prânz și am stat acolo până seara, când a început partida. Nu m-a văzut nimeni. Problema a apărut când a trebuit să ies din vestiar", a început Mourinho să povestească.

"Îl știți pe Stewart Bannister, magazinerul lui Chelsea? Stewart Slăbănogul? El m-a pus într-un container din acelea de metal, folosit pentru transportul rufelor murdare. A lăsat capacul doar puțin desfăcut, pentru a putea respira, și a început să-l împingă. Ghinionul a fost că afară, în curte, a dat peste oficialii UEFA, care mă căutau, așa că a închis capacul. Am rămas destul de repede fără aer. Mai aveam puțin și era să mor. E adevărat, vă dau cuvântul meu!”, a continuat Mourinho.

Fără Mourinho pe bancă, Chelsea a câștigat prima manșă a sferturilor Champions League, cu 4-2, apoi a pierdut la Munchen, scor 2-3, dar reușea să se califice în semifinale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: