Conform cotidianului L'Equipe, Neymar va pleca de la Rio de Janeiro la bordul unui zbor Air France, care urmează să aterizeze vineri dimineaţă pe aeroportul Roissy-Charles-de-Gaules.

Starul brazilian se va deplasa apoi la centrul de pregătire al clubului, de la Saint-Germain-en-Laye, unde colegii săi se pregătesc pentru deplasarea de la Amiens, din cadrul etapei a 36-a din Ligue 1.

PSG a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că Neymar va fi supus "în următoarele zile" unor noi teste medicale, sub supravegherea medicului lui PSG, Eric Rolland, şi a celui al selecţionatei Braziliei, Rodrigo Lasmar, pentru a se evalua modul în care decurge recuperarea fotbalistului după operaţia la piciorul drept, efectuată pe 3 martie, în Brazilia, scrie Le Parisien.

În vârstă de 26 ani, Neymar s-a accidentat pe 26 februarie, în cursul meciului cu Olympique Marseille din campionatul Franţei, ratând toate meciurile disputate de PSG de atunci, inclusiv manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, pierdută în faţa spaniolilor de la Real Madrid (1-2), pe 6 martie.

Revenirea în Hexagon îi va permite brazilianului să asiste la finala Cupei Franţei, dintre PSG şi Herbiers, programată marţi, brazilianul urmând să fie prezent în data 12 mai pe Parc des Princes, la meciul dintre PSG şi Rennes, pentru a lua parte la ceremonia de decernare a trofeului de campioană naţională.