image
Sursa foto: facebook.com/Presedintia-Republicii-Moldova

Pește cu viermi, carne alterată și pâine cu mucegai: Meniul pentru copii la o gradiniță din capitală

Fosta directoare a grădiniței pentru copii nr.177 din sectorul Ciocana al capitalei s-a plând că a fost concediată după ce a încercat să se opună modului în care Direcția educație Ciocana organizează achizițiile de produse alimentare pentru hrana copiilor în grădinițe. Directoarea a făcut publice mai multe imagini cu produsele alimentare din grădiniță, pește cu viermi, carne alterară și pâine cu mucegai.

„Pește infestat cu viermi, carne de curcan (Ucraina) în stare avansată de alterare, pîine cu mazut și elemene metalice - iata meniul oferit copiilor de către funcționarii din sectorul Ciocana”, se arată scris într-un comunicat emis de Președinția Republicii Moldova,

La Președinție de urgență au fost convocați reprezentanții ANSA, ANSP, AAP și CNA pentru a interveni imediat și a stopa actul criminal orchestrat de funcționarii din Primărie și firmele furnizoare.

Totodată, s-a solicitat CNA-ului să informeze instituția prezidențială și societatea, cu ce s-au finalizat investigațiile pe cazurile similare, depistate cu doi ani în urmă.

Problema dezastrului admis de funcționarii primăriei în alimentația copiilor din grădinițe va fi examinată la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate.

facebook.com/Presedintia-Republicii-Moldovafacebook.com/Presedintia-Republicii-Moldova

facebook.com/Presedintia-Republicii-Moldovafacebook.com/Presedintia-Republicii-Moldova

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: