image
Sursa foto: alba24.ro

Primarul din Alba Iulia: Andrei Năstase este cel care poate aduce cu adevărat schimbarea pentru frații noștri din Chișinău

Andrei Năstase este cel care poate aduce cu adevărat schimbarea pentru frații noștri din Chișinău, poate lecui un sistem care pune frână dezvoltării, poate aduce în fruntea capitalei Moldovei oameni care să muncească pentru ea, nu să se hrănească cu lăcomie din munca locuitorilor ei, susține primarul din Alba Iulia, Mircea Hava.

„Mereu va exista o legătură mai puternică decât timpul și spațiul între Alba Iulia și Chișinău. Nu suntem doar capitala Moldovei și capitala de suflet a României, nu suntem doar orașe înfrățite. Suntem frați și sângele nu minte niciodată. De aceea văd Chișinăul crescând după modelul european și cu bani europeni, la fel ca și Alba Iulia. Iar pentru asta e nevoie de viziune europeană și de mâna de gospodar a lui Andrei Năstase”, a spus primarul din Alba Iulia.

„Îl susțin total pe Andrei Năstase pentru primăria Chișinău. Votați o viață mai bună frații noștri”, a conchis Mircea Hava.

Noutăţile partenerilor

comentarii: